Over ons

EASY-FITTED DESIGNS, COMMITED TO QUALITY AND SUSTAINABILITY

Ik studeerde aan de Hogere Hotelschool in Lima en behaalde daarna een MBA in Madrid aan de Nebrija Business School. Ik woonde en werkte een groot deel van mijn leven in Spanje. Nu woon ik met mijn gezin in Nederland. Door mijn werk voor luxe hotels kwam ik veelvuldig in aanraking met mooie lifestyle-producten die een warme en gezellige sfeer creëren en waarbij men zich comfortabel en prettig voelt.

ALPACA VEZELS
Door mijn passie voor het creëren van een inspirerende omgeving en voor mijn geboorteland Peru wilde ik het beste van mijn twee werelden samen brengen. De beste Peruaanse Alpaca vezels worden in de meeste luxueuze ontwerpen gebruikt. Het merk “Alpaca Luxe” symboliseert de combinatie van mijn kennis van Zuid-Amerikaanse “kameelachtige” vezels zoals Alpaca, Baby Alpaca, Vicuña en Guanaco en mijn gevoel voor de verschillende Europese stijlen. U zult de stijl van deze merken in ons “Alpaca Luxe” productaanbod herkennen.

 

DE BESTE ALPACA KWALITEIT
Wij staan voor de beste Alpaca kwaliteit die door onze partners gegarandeerd wordt. Wij werken volgens de Fair Trade-principes en respecteren de continuïteit van de Peruaanse vezelbronnen. We hebben de Alpaca Luxe onlineshop opgezet om zorgvuldig geselecteerde producten van internationaal gerenommeerde merken zoals Elvang, Kuna, Missoni Home aan te kunnen bieden. Ons bedrijf is in Eindhoven gevestigd en wij kunnen onze producten in heel Europa leveren. Ons assortiment bestaat uit rond 100 Alpaca huisdecoratie- en modeaccessoires. Onze modeaccessoires zijn ook verkrijgbaar in de Premium vicuña-kwaliteit. Heeft u een hotel, interieur design-winkel, meubelwinkel of kledingzaak die tevens huisdecoratie-artikelen en accessoires verkoopt? Dan helpen wij u ook graag bij het kiezen van de juiste Alpaca collectie. Ik zal u met plezier verder toelichten waarom Alpaca een zo hoog gewaardeerd product is.
ZUID AMERIKAANSE KAMEELACHTIGE
Er bestaan vier groepen van Zuid-Amerikaanse kameelachtigen met elk hun eigen unieke kenmerken. Door hun wol wordt de rijke Peruaanse textieltraditie opgewaardeerd. Deze vier groepen zijn alpaca, lama, guanaco en vicuña.

 

LUXURIOUS FIBERS
De Alpaca wol is een zijdeachtige, duurzame vezel die unieke thermische eigenschappen bezit. De vezels zorgen ervoor dat de stof op warme dagen ademen kan en bij koud weer houden ze de lichaamswarmte juist vast.

 

ALPACA LUXE: ZAKEN DOEN MET ET
Alpaca Luxe streeft naar eerlijke handel en duurzaamheid. Wij waarderen en respecteren de herders en werknemers die betrokken zijn bij de productie van onze producten, evenals het welzijn van de dieren.

B2B
In de Business to Business (B2B) biedt Alpaca Luxe een voor elke klant op maat gemaakte selectie aan merken voor de groothandel en een Private Label & Custom Development Service aan – met natuurlijk ook voor elke klant passende voorwaarden